12 Mayıs 2010 Çarşamba

anatomi dersi

  el sallardım her yolculuğumda,buğulanan otobüs camlarından;gölgelenen sancılarıma.cam kenarını seçerdim durmadan.dağlardan indim sonra, gökyüzüyle filan çok konuştum,satırlarımı kurban ettim.çokça boyun kestim...

 boy verdim!
 yalnızlık çöktü bedenime, nasırlı hayallerim nasır tuttu, şiddetli depresif kanamalar geçirdim.örselendim, kıydılar bana, kimsesiz kaldım, annem için korktum.toprağı üstüne attığımda nefes alamaz diye telaşlandım, imam bayıldı.tahtaları kesen marangoza,kürekçilere küfrettim,uzaklaştırdılar beni merasimden.ex yazan doktorun diplomasını yırtmak istedim...

dertlendim,felç geçirdim kapılara.su döktüm her gidenin ardından.rüzgarlar öptü acılarımı.Üzgünüm,bir acının anotomisi dersindeydim, kapıyı çalmadan girdin!

 Geç kaldın, geldiğinde ben yoktum.Bedenimi bırakttım,bir dudak hatırı kalmıştı, son öpücüğün.Bileklerime düşmanca davrandım, benim için en çok onlar acı çektiler.Sen bana bir aşk geciktin,ben bir fazla öldüm.. Anımsıyorum.kaçan trenin ardından bakar gibi baktığım biz ve cuma namazında secde de ölen dedemi gömdüğümüz telaş aklımda kalmış..

ilker yasin bağırıyordu,prekazi prekazi..Galatasaray yarı finalde ağlamak istiyorum..

doksan yılına ramak vardı,soğuk bir aralık..
 ben o gün dokuz şiddetinde ağlıyordum.....

 ÖDÇ

6 Mayıs 2010 Perşembe

biz üç kişiydik;sen,ben,sevgilin !

geçecek demiştin..
ilk yardım yalanlarından biriymiş panik anında sanırım,geçmiyor..

yaralarım kızıl ve senin her gülümseyin çekiyorum pozlarında ayyuka çıkıyor.tapındığım her güne lanet etmekle hatim indiriyorum beddualarımı.unutulmak kadar sol göğsüme üç santim çapında derin bir yara kazınmamıştı,çoktandır..

rahip gibi dolaşırken tavaf ettiğim yolları, sanrıların dozajından olsa gerek, kime baksam sendi.partiler verildi yasımın üzerine, alkoller su gibi aktı göğüslerinden içeri, damıtılmış sevişmeler sipariş verildi.bir bedeni unutturacak bir başka beden gördü işini...

farketmezdi nasılsa;
sen orgazm ol yeter sözünün bir kamyon yükü anlam taşıdığı! ? ! (yılmazlaşıyor muyum ne? siktir edin bu parafı)

itiraftır bir mukabil ! askılı siyah elbisenin bu denli yakıştığı bir iklim olmamıştı kusura bakma kızılına, dört duvar arası cinnet içmekle meşgulum.plastik çiçeklerime su vermekle bir de! depresan haplarım muhalif-anti! acil er-haş ne negatif ne pozitif kan lazım..kansızlıktan çürümek istiyorum güneşi sevemedi ya ondan olsa gerek lacivert ruhum; idareli kullanıyorum seni hırpalamadan bir kaç cümlede, ama ne zaman tenine gölge değse; ben deliriyorum..

biz üç kişiydik sen, ben, sevgilin..

kısa çöpü ben çektim de onun kollarındasın, zavallı bir nakarat,boş verin! herşey yapılabilir mi kıblemin sen olduğu, yoksuzluğundan sonra bu coğrafyada, nefesimi tutup bırakasım bile içimden gelmiyorken.süslü sinmiş kendine iyi baklar öldürüyorum, şehvetli cinayetlerimde her gece.dudakların mayın doluydu biliyorum, olmayacaksın, kezzap galip geldi! ..

harcanıyorum bozuklarından alkışlar sana, ben yerin dibi,cehennem-i farika.klitorisinden düştüm yok ben razıydım göğsümde uyumana.şimdi çok geç, bir aşkı öldürdün.ne bir iz ne bir şahit bıraktın, biraz deprem biraz artçı biraz da, mezarlık gülleri..

temiz bir cinayetin, maktulu der ki;
gidecek bedenlerin var ama ya yatacak yerin?

 ÖDÇ